Ladies tea party

In juli bestond Massagepraktijk Shanika 12,5 jaar. Daarom heb ik voor jullie een ladies tea party georganiseerd. Deze middag bestaat uit 2 activiteiten. We beginnen met het spel: Kraak de kluis en sluiten af met een high tea.

Spel: Kraak de code
Het verhaal:
Eens in de zoveel jaar duikt er in Idaerd een vos op die vreemde streken uithaalt. Decennia lang ging het goed maar afgelopen zomer heeft er weer een vos toegeslagen. Ditmaal heeft hij de sleutel van de dorpskluis gestolen. In de kluis bevindt zich goud. Echter kreeg de vos spijt en heeft de sleutel teruggeven aan de koster van Idaerd. Alleen …..  de sleutel heeft de vos verstopt in een sleutelkastje. Een vos verleert immers nooit zijn streken.
Aan jullie de taak het sleutelkastje te open door de juiste code in te voeren en de kluis te openen. Jullie hebben voor dit spel maximaal 45 minuten de tijd.

High Tea:
Zoete gebakjes van Frederika`s taarten en sa met hartige sandwiches en thee. Koffie is ook aanwezig.

Datum: zondag 27 oktober 2024
Tijd: 14.30 uur - 17.30 uur
Locatie: dorpshuis It Lokaal in Idaerd. Adres: Bourren 5 in Idaerd

Kosten: € 27,50
Opgave:
E-mail: info@massagepraktijkshanika.nl
WhatsApp: 06-53194824

Extra informatie:
- deelname vanaf 18 jaar.
- opgave kan tot dinsdag 22 oktober 2024.
- afspraak kosteloos annuleren kan tot 24 oktober 2024. Bij annulering na 24 oktober 2024 of reservering vergeten zijn wij genoodzaakt 50% van het totaalbedrag in rekening te brengen.
- deelname is op eigen risico. Massagepraktijk Shanika en It Lokaal Idaerd kunnen op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade of opgelopen letsel. 
- auto graag parkeren op de parkeerplaats naast de kerk van Idaerd. Fietsen graag plaatsen op het pleintje naast It Lokaal waar de fietsenstalling staat.
- Er kunnen foto`s en video`s worden gemaakt die op social media komen te staan. Wil je niet op de foto en/of video? Laat het dan even weten door een e-mail te sturen naar info@massagepraktijkshanika.nl
- Om 14.45 uur begint het spel Kraak de kluis. Daarom graag tussen 14.30 uur en 14.40 uur aanwezig zijn in It Lokaal in Idaerd. Ben je door omstandigheden later aanwezig, dan kun je nog gewoon meespelen met het spel alleen heb je minder tijd om de code te kraken.
- Bij de prijs van deze ladies tea party zijn: 6 gebakjes en 4x thee of koffie inbegrepen. Verdere consumpties zijn voor eigen rekening.
- heb je dieet of allergiewensen? Laat het voor 24 oktober weten. We kunnen vegan gebakjes voor je regelen.
- om het spel zo eerlijk mogelijk te spelen worden er groepjes van een gelijk aantal personen gemaakt. Het kan zijn dat je met meer of minder personen van je “eigen groep” het spel gaat spelen. We proberen natuurlijk wel zoveel mogelijk de eigen groep het spel te laten spelen. De High tea kun je gewoon met je vriendinnen, dorpsgenoten of collega`s nuttigen.
- de reservering is pas officieel wanneer je een bevestiging hebt ontvangen.